Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Emma Solutions sponsort Dick Jaspers

Sponsorovereenkomst voor 3 jaar

Dick Jaspers en Alexander Remi, directeur van Emma Solutions hebben een sponsorovereenkomst gesloten voor 2014-2017. Zowel Jaspers als Remi willen de biljartsport meer onder de aandacht gaan brengen bij een groter publiek.

"Biljart is een ongelooflijk mooie sport en ik vind het jammer dat we er zo weinig van meekrijgen in de media, bijvoorbeeld op Eurosport; daar willen we samen iets aan gaan doen", aldus Remi.

"Het is voor Emma Solutions ook een eer dat wij de komende drie jaren onze naam mogen koppelen aan de beste biljarter van Nederland, die tevens een vaste waarde is in de top 5 van de wereld", vervolgt hij.

"Het enthousiasme van Remi, gecombineerd met de steun, die ik heb gekregen vanuit zijn bedrijf geven mij de gelegenheid om mijn spel nog verder te verbeteren, want in deze tijd kloppen de nieuwe talenten aan en ik kan niet op mijn louweren rusten, maar moet constant blijven trainen", zegt Jaspers.

"De biljartwereld is constant in beweging en ik heb er alle vertrouwen in, dat deze nieuwe samenwerking daar een bijdrage aan kan leveren", besluit Jaspers.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2019 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier