Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Tweede ronde tegen Martin Horn eindstation

Blomdahl wint toernooi in overtuigende finale

Het ziet ernaar uit dat Dick geen voorname rol zal spelen in de wereldbeker van 2011. Na drie toernooien staat Dick nog niet bij de eerste 5 met nog twee toernooien voor de boeg in Wenen (eind september) en Hurghada (december).

In het biljartgekke Suwon (Zuid-Korea) was het erg heet, met temperaturen boven de 30 graden. Dick leed een duidelijke nederlaag tegen zijn teamcollega Martin Horn van Van Donge en de Roo. Het werd 3-0 voor Horn en alleen in de derde set werd het nog erg spannend. Bij een 13-13 stand, maar de laatste kans bleek een moeilijke positie te zijn, die net niet lukte. In de eerste set maakte Horn het nog uit met een prachtige serie van 9 bij een achterstand van 11-6.

In de eerste ronde moest Dick tegen de enige andere Nederlander Jean-Paul de Bruijn die hij met 3-1 wist te verslaan. Het waren deze keer niet de topgemiddeldes die Dick meestal kan halen.

Blomdahl wist na lange tijd weer een groot succes te boeken, door het worldcuptoernooi in Suwon overtuigend te winnen door de gevreesde Koreaan Cho Jae Ho met maar liefst 3-0 te verslaan.

Voor resultaten en impressies zie www.umb.org en www.kozoom.com.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2019 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier